Avantajele manichiurii cu oja semipermanenta 3 in 1 canni

Stiti care sunt avantajele si dezavantajele manichiurii cu oja semipermanenta 3 in 1 canni? Aceasta noua tehnica este salvatoare pentru multe femei ocupate. Va spunem secretele ei!

In prezent, produsele de ingrijire ne ofera beneficii si facilitati de care ar trebui sa profitam daca ne place sa aratam intotdeauna frumos si bine ingrijite. In acest post, vom vorbi in mod special despre oja semipermanenta 3 in 1 canni, care a fost o solutie excelenta pentru femei, deoarece permite pastrarea unghiilor intacte, pana la doua saptamani.

Avantajele manichiurii cu oja semipermanenta 3 in 1 canni

Principalul avantaj al manichiurii cu oja semipermanenta 3 in 1 canni este ca este o solutie practica si eficienta de a avea maini perfecte pentru o perioada destul de lunga, de exemplu pana la doua saptamani la rand.

Un alt avantaj al manichiurii cu oja semipermanenta 3 in 1 canni este stralucirea si duritatea pe care o da unghiilor. Acesta este motivul pentru care este ideala pentru persoanele care au unghii fragile si slabe.

Oja semipermanenta 3 in 1 canni permite unghiilor sa fie in stare perfecta pentru o perioada lunga de timp, mult mai mult decat ojele conventionale. In plus, la unghiile picioarelor, durata tinde sa fie mult mai mare, deoarece poate depasi luna fara inconveniente.

Cum se aplica oja semipermanenta 3 in 1 canni?

Exista unele diferente intre modul de aplicare a ojei semipermanente fata de cea obisnuita:

  • Pregatiti unghiile
  • Impingeti cuticulele
  • Apoi aplicati o baza
  • Dupa primul strat de email semi-permanent mana este plasata sub o lampa UV sau LED timp de 30 de secunde.
  • Apoi aplicati inca doua straturi de oja, lasand intotdeauna 30 de secunde de uscare intre strat si strat
    In cele din urma, se aplica un strat de acoperire care se va usca si el sub lampa cu raze ultraviolete

Este important sa mentionam ca oja semipermanenta 3 in 1 canni nu necesita timp de uscare. Unghiile sunt impecabile din primul minut si nu exista riscul ca acestea sa se deterioreze prin folosirea imediata a mainilor.

Lasă un răspuns