Cum sa folosesti sacii de vidat haine in mod corect

Sacii vidati sunt ideali pentru depozitare; dupa ce ati umplut sacul, sigilati deschiderea sa principala si folositi un aspirator pentru a indeparta tot aerul din sac, comprimandu-i continutul. Acest lucru reduce dimensiunea articolelor dvs. pentru o stocare mai usoara.

Utilizarea acestor dispozitive de economisire a spatiului reduce cantitatea de spatiu pe care obiectele ar ocupa-o altfel, cu pana la 50% din dimensiunea originala. Cand depozitati articolele in saci vidat haine, este important sa urmati instructiunile de ambalare.

Primul pas in evitarea ruperii sacilor este de a-i impacheta corect. Nu puneti obiecte care au crestaturi sau colturi dure intr-un sac, deoarece acestea il pot perfora in timpul procesului de etansare. De asemenea, evitati obiectele rigide, cum ar fi pielea voluminoasa, care poate fi conforma cu etansarea in vid, dar risca sa se deterioreze.

Nu umpleti sacul. Desi poate fi tentant sa se utilizeze tot spatiul disponibil in sac, depasirea capacitatii sale poate slabi sigiliul principal si poate provoca o explozie ulterioara. Observati „linia de umplere” atunci cand ambalati articolele pentru a va asigura ca nu supraincarcati.

Depozitare sigura in saci vidat haine

Dupa ambalarea corecta, concentrati-va asupra depozitarii acestora intr-un spatiu sigur. Gasiti spatii sigure pentru acesti saci vidat haine, unde miscarea altor elemente din apropiere nu risca sa ii perforeze.

Rafturile superioare ale dulapului dvs. ofera un spatiu bun de depozitare; de asemenea, spatele dulapurilor unde nu exista obiecte ascutite sau grele. S-ar putea sa va ganditi sa puneti mai multi saci vidat haine intr-un cos de plastic inchis. In timp ce acest lucru necesita mai mult spatiu, sacii raman in siguranta.

Sfaturi rapide

  • Uscati toate articolele inainte de depozitare. Asigurati-va ca interiorul sacului nu a fost lasat sa se umezeasca.
  • Nu supraaglomerati si nu fortati obiectele. Utilizati in schimb mai multi saci vidat haine.
  • Nu scoateti si nu incercati sa fortati supapa deschisa. Scoateti capacul si reumpleti-l prin deschiderea fermoarului.
  • Nu utilizati pentru a stoca alimentele, numai imbracaminte, lenjerie de pat, materiale etc.
  • Tineti cont de caldura, flacari, obiecte ascutite etc.
  • Nu utilizati pentru depozitare piele sau alte materiale care s-ar deteriora prin comprimare.

 

Lasă un răspuns